Preasfințitul Vincențiu a slujit la Parohia Sfânta Anastasia din Călărași, a doua zi de Paști

      Luni, 3 mai 2021, a doua zi de Paști, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu s-a aflat în mijlocul credincioșilor din municipiul Călărași, unde a săvârșit Sfânta Liturghie arhierească în biserica „Sfânta Mare Muceniță Anastasia” din Municipiul Călărași.

      Sub protia Preasfinției Sale, la Sfânta Liturghie au slujit preacucernicii părinți consilieri: Florin Ionescu, Nicușor Silviu Dascălu și Marius – Gabriel Purcărea, preacucernicul părinte protopop Vasile Viorel Dinu, preoți și diaconi. 

      În cadrul Sfintei Liturghii, Preasfinția Sa a hirotonit preot pe diaconul Gabriel Teodor Ciobanu, pe seama parohiei Roseți I, cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae, din Protopopiatul Călărași, iar diacon pe domnul Marian Stănculescu, care va sluji ca preot la Parohia Popești, cu hramul Sfântul Ierarh Nicolae, din Protopopiatul Oltenița.

      Preasfințitul Părinte a împărtășit toți copiii prezenți la Sfânta Liturghie.

      La momentul predici Preasfinția Sa a rostit un cuvânt de învățătură despre darurile pe care le-am primit la Învierea Mântuitorului, despre calitatea noastră de fii ai lui Dumnezeu, despre mărturisirea pe care o facem în salutul „Hristos a Înviat!” de participanți la Învierea lui Iisus Hristos.

      Toți credincioșii prezenți la slujbă, au primit din partea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu câte o Pastorală și o felicitare de Paști.

      La sfârșitul slujbei, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a binecuvântat credincioșii prezenți la Praznicul Învierii Domnului.

0%
încărcat
Se încarcă
Se încarcă
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...